Constructii unghii cu polygel

Dacă ați visat la manichiura perfectă care nu necesită experimentarea cu rapoarte, amestecare sau monomeri, atunci unghiile Polygel sunt exact ceea ce ați căutat. Această abordare a unghiilor este între o manichiură în gel și unghiile acrilice, dar este puternică, mai flexibilă și mai ușoară. 

Este incredibil de versatil și poate fi aplicat ca suprapunere pe unghiile naturale sau sculptat, rezultând o manichiură uimitoare, robustă. Spune-ți rămas bun de la substanțele chimice dure și mirosurile puternice și bună ziua unghiilor Polygel. Continuați să citiți pentru a afla tot ce trebuie să știți.

Ce sunt unghiile cu Polygel?

Tehnica unghiilor Polygel este o abordare care vă poate duce manichiura la nivelul următor. Este similar cu gelul și acrilicele, luând calitățile bune ale ambelor, dar fără negative. Poligelul are o consistență de chit și se aplică pe unghii și apoi este netezit cu o perie plată. 

Este incredibil de versatil și poate fi folosit ca acoperire pentru unghiile naturale sau sculptat în același mod ca acrilicele. Nu necesită amestec sau monomeri și nu conține substanțe chimice dure. Obțineți unghii puternice, flexibile și ușoare, care nu au un miros puternic și nu vă vor afecta unghiile naturale. 

Acestea pot fi vindecate sub o lampă LED sau cu lumină UV și sunt adesea limpezi, roz sau albe, dar pot fi amestecate cu gel sau lustruire obișnuită dacă doriți să experimentați culorile.

Poligel vs. Gel

La prima vedere, s-ar putea să vedeți foarte puține diferențe între unghiile Polygel și gel , dar există câteva distincții importante. Unghiile cu gel nu sunt o extensie a unghiilor tale naturale, ci un tip de ojă care durează de obicei mai mult decât oja obișnuită. 

Pe de altă parte, poligelul este mai puternic decât gelul dur și poate fi aplicat ca o acoperire naturală a unghiilor sau ca un accesoriu. Atât gelul, cât și poligelul sunt vindecate la lumină UV, dar poligelele pot fi vindecate și cu ajutorul unei lămpi cu LED-uri. Ele tind să fie mai ușoare și mai flexibile și nu au miros puternic. Unghiile cu gel sunt mai subțiri decât Polygel și, prin urmare, sunt mai predispuse la rupere.

Poligel vs. acrilic

Există un avantaj clar pentru unghiile acrilice , în special lungimea și versatilitatea formelor unghiilor și a unghiilor. Acestea fiind spuse, Polygel oferă o alternativă atractivă. Unul dintre beneficiile semnificative ale Polygel față de acrilice este că acestea tind să fie mai flexibile, mai ușoare și mai puternice. 

Este mai puțin probabil să se rupă și să arate și să se simtă natural. Nu au miros; unii oameni cred că praful de monomer aplicat acrilicilor are un miros foarte puternic.

Un alt avantaj pentru Polygel este că este mai ușor de aplicat și nu necesită amestec, așa cum fac acrilicele. Acrilicele sunt create folosind un amestec de pulbere monomer și lichid acrilic. Unghiile acrilice sunt o extensie pe unghia ta naturală, în timp ce Polygel poate fi o extensie sau se poate aplica pe unghiile tale naturale ca acoperire.

Cum se aplică unghiile poligel? 

Unghiile din poligel sunt fantastice, deoarece procesul folosit pentru a le crea nu vă deteriorează unghiile naturale. De asemenea, nu există chimicale sau mirosuri dure implicate. 

Rezultatul este unghiile superbe, flexibile și versatile. Pentru a le aplica, trebuie doar să urmați câțiva pași simpli, începând cu pregătirea unghiilor și terminând cu loțiune sau ulei pentru a vă hidrata mâinile. Continuați să citiți pentru a afla mai multe, dacă intenționați să mergeți la un salon de unghii pentru a le face sau aveți de gând să experimentați în confortul casei dvs.

Pregătiți unghiile 

Când vă pregătiți pentru manichiura dvs. Polygel, este important să luați pașii corespunzători pentru a vă pregăti unghiile. Aceasta va include depunerea unghiilor și sculptarea acestora în forma dorită. 

De asemenea, ar trebui să vă împingeți cuticulele înapoi și să vă spălați și să vă uscați mâinile, astfel încât acestea să fie curate și lipsite de ulei sau strălucire. De asemenea, este posibil să doriți să utilizați în prealabil alcool pentru frecare sau un curățător de suprafețe pentru unghii pentru a îmbunătăți acest proces.

Aplicați poligelul

Când aplicați Polygel, tehnicianul dvs. de unghii va plasa o cantitate de mărimea unui bob de mazăre pe unghie, folosind un mic instrument metalic. 

Este util să utilizați un instrument cu două fețe cu o spatulă și o pensulă. Folosind un capăt de perie, este scufundat într-o soluție de alunecare, facilitând modelarea și împiedicând gelul să se lipească de instrument. Poligelul va fi sculptat în forma și lungimea alese de dvs. Dacă doriți extensii, atunci veți folosi acest pas pentru a plasa conul deasupra unghiei.

Netezeste-l 

Poligelul are o consistență asemănătoare chitului și trebuie răspândit de-a lungul unghiei. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o perie care este umezită într-o soluție de alunecare pentru a o netezi fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la gelul care se lipeste de instrumente. Lucrul minunat al acestui gel este că este incredibil de versatil și poate fi sculptat în forma dorită, inclusiv unghiile stiletto lungi.

Uscare Unghiile cu polygel

Unghiile din poligel trebuie uscate, iar acest lucru se poate face folosind o lumină LED sau o lampă UV. În funcție de marca Polygel pe care o utilizați, timpul necesar uscarii va diferi ușor, dar ar trebui să fie de aproximativ 30 de secunde sub un LED și 2 minute folosind o lampă UV. Poligelul nu se întărește decât dacă este uscat. Acest pas se repetă mai târziu

Aplicați Finish 

Aproape că ai unghiile Polygel din visele tale, dar mai întâi trebuie să aplici un finisaj. Una dintre ultimele decizii pe care le veți lua este dacă folosiți un strat de strălucire sau mat și puteți discuta despre aceste opțiuni cu tehnicianul dvs. de unghii. Stratul superior este esențial deoarece face unghiile dure și durabile, prevenind deteriorarea și ajutându-le să dureze mai mult.

Este Polygel bun pentru unghiile tale?

Poligelul este considerat sigur pentru unghiile dvs. și este mult mai bun pentru ele decât alte tehnici de îmbunătățire a unghiilor. 
Acest lucru se datorează faptului că nu au un miros puternic și nu sunt eliberate substanțe chimice în aer în timpul aplicării.

Este Poligelul mai sigur decât acrilicul?

Poligelul este considerat mai sigur decât unghiile acrilice datorită amestecului care este implicat cu acrilice. 
Nu există eliberare de substanțe chimice în aer în timpul aplicării și, dacă este aplicată și îndepărtată corect, Polygel nu vă va deteriora unghiile. 
Cu toate acestea, este important să știm că unghiile artificiale pot provoca uneori infecții.

Cât costă unghiile Polygel?

Prețul unghiilor Polygel poate diferi în funcție de tehnicianul și salonul de unghii ales. 
Există, de asemenea, alți factori de luat în considerare, de exemplu, dacă îi aplicați pe unghiile naturale sau optați pentru o extensie sculptată.

Poți picta unghii Polygel?

Unghiile din poligel vin în culori clare, albe și roz, dar pot fi amestecate cu lacuri standard și lacuri cu gel pentru a experimenta culorile. 
După aplicarea Polygel, trebuie să vopsiți peste ele cu lacul ales și nuanța dorită.

Cum să faci unghiile Polygel să dureze mai mult?

Unghiile din poligel tind să dureze în jur de trei până la patru săptămâni, dar pot fi completate și pentru a rezista mai mult. 
Cât durează acestea vor depinde de mai mulți factori, inclusiv stilul tău de viață și de cât de repede cresc unghiile tale naturale.