Dupa cum ti-ai dat seama din titlu, avem 8 pasi de urmat pentru a realiza intretinerea manichiurii tehnice:

  1. Primul pas si cel mai important este dezinfectarea manilor clientei. Acest pas este la fel de important ca sterilizarea instrumentarului si a spatiului de lucru.
  2. Pasul cu numarul doi este reprezentat de indepartarea cuticulelor. Te rog sa ai mare grija de cuticulele clientelor tale! Te sfatuiesc sa folosesti solutia de indepartarea a cuticulelor disponibilia pe site si instrumentele specifice acestei activitati pentru a evita ranirea clientei.
  3. Indepartam 80% din gelul ramas pe unghie. In cazul in care gelul s-a desprins de pe patul unghial, il indepartam in intregime.
  4. Praful ramas dupa etapa de pilire trebuie indepartat cu o perie speciala, iar in zona cuticulei iti recomand sa il cureti cu ajutorul unei pensule imbibata in Cleaner.
  5. Aplicam Deshidratorul, rolul acestuia este sa creasca aderenta gelului si sa ofere rezistenta manichiurii tehnice.
  6. Urmatorul pas il reprezinta aplicarea Primerului non-acid. Acesta poate crea falsa impresie ca nu s-a uscat deoarece unghia ramane lucioasa, insa acest fapt se datoreaza polimerului care ramane pe suprafata unghiei.
  7. Aplicam gelul de baza si refacem zona pilita cu ajutorul aceluiasi gel COVER cu care s-a realizat constructia.
  8. Sigilam unghia cu gelul Finish, iar pentru un efect de catifea poti folosi acest gel FINISH care se polimerizeaza mat.