🌿 Extensii gene fir cu fir – 2/3/4D, este solutia pentru volum, contur si aspect natural al genelor.

🌿 Programări: 0731 477 007

Nu fiecare femeie este binecuvântată cu gene lungi si pline. Așadar, nu este de mirare că multe fete apeleaza la extensii gene fir cu fir.

Metoda de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir este un proces laborios ce consta in atașarea extensiilor fir cu fie la fiecare fir de par natural al genelor. Astel procesul rezultat gene bogate cu o curbura sexy cu care te vei face remarcata.

Se întâmplă să nu ai tot timpul la dispoziție câteva zeci de minute să te machiezi înainte să ieși din casă. Sau pur și simplu să nu ai chef apelezi mereu la produsele de make-up, deși  ai vrea să te simți, cât de puțin, aranjată atunci când dai ochii cu lumea.

Extensiile de gene sunt cea mai simplă soluție, care te ajută să te simți frumoasă chiar și în situații precum mersul la spa, piscină sau jogging, unde un machiaj, oricât de natural, ar fi prea mult.

Și deși poate mulți cred că extensiile de gene sunt o invenție recentă, la fel ca multe alte trucuri și proceduri estetice, ei bine ele au fost inventate make-up artistul Max Factor, la începutul secolului XX.

Ce costuri implică extensiile de gene

Costurile variază în funcție de tipul de extensii ales . Există totuși niște praguri care te pot ajuta să te orientezi.

Spre exemplu, pentru un set de extensii de gene, te poți aștepta să investești de la 150 lei în sus.

Pentru retuș, investiția poate varia . În funcție de tipul de extensii aplicate, retușul este necesar odată la 3-4 săptămâni.

Ce se întâmplă dacă treci peste perioada de retuș extensii gene fir cu fir, recomandată?

Este posibil să plătești mai mult, întrucât genele tale naturale vor cădea iar procedura de retuș a extensiilor de gene va dura mai mult și va necesita mai multe produse.

Alege bucla genelor

Buclă C : cea mai moale buclă pentru un aspect natural

Buclă D : Cea mai strânsă buclă pentru un aspect dinamic

Rezultat extensii gene fir cu fir – 2/3/4D Sacele

Lista servicii salon infrumusetare Sacele – aici!